Einde kantje per week

2 oktober 2016
het eerste kantje per week, ontworpen door LIan Baumeister

 

Bijna 2 jaar geleden op 5 november 2014 publiceerden we het eerste Kantje per week, een Schneebergse kant ontworpen door Lia Baumeister. Daarna elke week een nieuw kantje. Soms heb je het idee dat het niet lukt, maar toch kwam het elke week weer goed. Elke keer was er weer een oud of een nieuw ontwerp van Lia, Christa, Ria, Bep of mijzelf. Aan het begin krijg je veel reacties. Die worden minder, maar je ziet dat het aantal downloads van de kantjes maar heel langzaam daalt. Daaruit kan je opmaken, dat toch veel mensen in het binnen- en buitenland de kantjes steeds weer downloadde. Misschien zijn ze nog niet allemaal gemaakt, maar waarschijnlijk zijn er wel plannen om ze te maken.

Een guipure kantje, gepubliceerd in 2015, ontworpen door Christa van Schagen

 

We hebben geprobeerd om verschillende technieken en verschillende niveaus aan te bieden, zodat beginners maar ook mensen, die al langer klosten er plezier aan zouden hebben.

Een tulekant, gebpubliceerd in 2015, ontworpen door Ria de Ruiter

 

Torchon kantje, gepubliceerd in 2016, ontworpen door Gon Homburg

 

Vorige week kwam het laatste kantje uit. Een Pettersson tussenzetsel, ontworpen en geklost door Bep Hoogerbrugge. Deze week hoef ik dus niet te stressen, dat het kantje woensdag op tijd op de site moet staan en via Facebook etc. aangekondigd moet worden. Soms was het een opgave, maar toch ook een groot plezier om te doen. Eigenlijk wel grappig, dat als men doorheeft, dat het project beëndigd wordt, men weer gaat reageren. Veel complimenten berichten, hoe jammer het is, dat er een einde aan komt. Nu is het zover. Deze week geen nieuw kantje meer, maar tijd om aan andere projecten te werken.

Het laatste kantje, een Pettersson tussenzetsel, ontworp door Bep Hoogerbrugge

© Gon Homburg. Laatst gewijzigd: 4-01-2024