Hart bijn af

28 februari 2018
hart bijna af

 

Het hart, dat ik 2 weken gelden ben begonnen, is bijna af. Ik heb er voornamelijk tijdens de Handwerkbeurs in Zwolle aan geklost.

demonstreren en uitleggen op de handwerkbeurs

 

Daarna op de kringbesturen en dag en tijdens het lesgeven op maandagavond. Nu is hij bijna af. Alleen nog afhechten en dan van het kussen.


Verschillende projecten

14 februari 2018
voorkant van de jurk

 

Hoewel ik probeer met 1 project tegelijk bezig te zijn, is het toch weer niet gelukt. De jurk is nog niet klaar. Het kant zit er allemaal in. Hij moet nog verder afgewerkt worden. De stof achter het kant wegknippen, de coupenaden wijzigen, de mouw er in, het andere armgat zomen net als de rok. Straks beginnen maar met de stof wegknippen. Doodeng.

achterkant van de jurk

 

Ik ben al een tijd met rozen in Hinojosakant bezig. De bloemen naderen nu hun voltooiing. Ik heb verkeerde bladeren erbij getekend. Die moeten gewijzigd worden in echt rozenblaadjes.

 

de bloemen van de rozen

 

Zaterdag ga ik demonstreren op de Handwerkbeurs in Zwolle. We zitten op dezelfde plek als vorig jaar. Daar was het licht niet optimaal. Geen goed idee dus om de rozen mee te nemen. Bovndien zitten die op een redelijk groot kussen. Van Astrid heb ik een mooi klein kussentje gekregen. Hierop een hart in Russisch bandkant opgezet. Dat moet beter lukken.Er is alleen iets met het kussen. Op een bepaalde plek, net bij het begin van het hart kan je de spelden er bijna niet in krijgen. Er zit iets hards in. Ik ben er nog niet achter wat.

het begin van het hart

© Gon Homburg. Laatst gewijzigd: 4-01-2024